Din ferieguide til Danmark.

Danskeposten.no

Fotballturnering i Danmark

Sommer er for mange norske ungdom og foreldre synonymt med fotballturnering i Danmark. Turneringer som Dana Cup har vært tradisjon for mange norske klubber i flere tiår, kun stoppet opp av koronapandemien. Det ser derfor heller ikke ut til at det blir Dana Cup i 2021 for norske lag, men vi kan garantere at denne tradisjonen vil komme sterkt tilbake.

Som en erstatning kan lek med ball hjemme i Norge samt spille fotball online på spill som fantasy-league være en midlertidig erstatning før alt forhåpentligvis er tilbake til normalen i 2022.

Interessante måter å nyte sport sammen med venner på

Sommeren kommer, og den kommer ofte sammen med varmt vær (forhåpentligvis) og godt humør. Hvilken bedre måte å få mest mulig ut av en så fantastisk situasjon på enn å tilbringe tiden sammen med vennene dine? Å drive med sportsspill sammen med venner er en fin måte å tilbringe tiden på om sommeren. Dette legger til rette både trening og tid ute for deg selv og alle de du er glad i, samtidig som dere får litt kvalitetstid sammen. Det finnes noen gode måter der du kan kombinere sport sammen med vennene dine på, og denne artikkelen skal ta en kort titt på dette. Les videre for å finne ut mer.

Spill sammen med vennene dine

En fin måte å komme i gang med denne typen sportslige dynamikk på er å invitere alle vennene dine til å bli med på et spill. Inviter dem til å spille en hvilken som helst sport du er interessert i, og få alle til å møtes på et stort, egnet sted. Ved å bruke kvalitetstid på deg selv, bidrar du til å unngå å legge press på dine kjære og å engasjere deg i sporten, samtidig som du gjør opplevelsen generelt morsommere. Selv om de ønsker å spille, vil muligheten til å kunne slippe å være med å spille alltid bli godt mottatt.

Involver deg med fantasy-ligaer sammen med vennene dine

På toppen av dette kan du begynne å spille fantasy-league-fotball, eller en annen fantasy-sport-variant sammen med vennene dine. Ved å gjøre dette kan dere alle holde kontakten og holde dere oppdaterte på fotball, eller en hvilken som helst annen sport dere ønsker. Dessuten legger dette også til rette for vennlig konkurranse med hverandre basert på en felles interesse. Med en fantasy-liga skal du bygge opp et lag av favorittspillerne dine som skal vinne poeng og konkurrere mot familie og venner, omtrent som et fotballag samler poeng for å vinne ligaen sin på slutten av sesongen.

Se kampene live

En alternativ og morsom måte å få alle rundt deg inn i ånden og holdningen til den sportslige familien på, er å begynne å se på turneringer og andre sportslige begivenheter som en familieaktivitet. By på kald drikke og god mat, inviter vennene dine hjem og nyt hverandres selskap mens dere ser på profesjonelle spillere kjempe. Selskaper som Unibet tilbyr oddsspilling på mange begivenheter, deriblant Fotball EM 2021.

Gjør det til en vanlig aktivitet

Gjennom å gjøre vanlige sportsutflukter til en venneaktivitet, kan du bidra til å holde hele vennekretsen i form og nyte den deilige solen i sommervarmen. I tillegg er det en strålende måte å regelmessig bruke kvalitetstid sammen med vennene dine på, noe som ofte ikke er så enkelt, spesielt når du jobber regelmessig og tilbringer mesteparten av tiden sammen med familien.

Øv på talentene dine

Dersom du er talentfull innenfor en spesiell sportsgren (eller ønsker å være), er det veldig viktig at du tar deg tid til å holde tritt med og øver på ferdighetene dine.

Ved å gjøre dette sørger du for at du ikke sakker akterut, og ofte vil du gjøre fremskritt med teknikkene dine, selv om du ikke øver med noen andre enn deg selv.

Akademisk forskning viser at det er gunstig for mentalt velvære å ha en støttende vennesirkel. Men ikke bare det, det gir også fysiske fordeler som lavere risiko for hjertesykdommer. Kombiner det med å drive med sport, og du har en vinnerformel for hyggelige tider og god helse.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.