Din ferieguide til Danmark.

Danskeposten.no

Ho Feriecenter

Ho Feriecenter ligger i Ho like utenfor Blåvand på Danmarks sørlige vestkyst. Blåvand ligger noen mil nord for Esbjerg, noe som medfører en relativ lang biltur fra de typiske ferjeanløpene til Norske bilferger. Hvis du allikevel har tenkt deg en tur til Legoland og/ eller Løveparken og kanskje en tur ned til Tyskland er dette absolutt et flott alternativ.

Ho Fericenter er et forholdsvis lite feriesenter som ligger en del timers kjøretur fra de vanlige ferjeleiene til de norske danskebåtene. Senteret inneholder imidlertid de vanligste attraksjonene som badeland, sykkelutleie, bowling, solarium, innendørs lekeland, bordtennis, biljard, air- hockey og utendørs lekeapparater og hoppeputer.

Leilighetene finnes i alle størrelser mellom 29-127m2 og er av grei standard. Siden dette ikke er blant de aller største feriesentrene slipper du å gå deg i hjel på senteret mellom bolig og attraksjonene. Alle attraksjonene er samlet i senterets hovedbygning eller i området rundt denne bygningen. 

Selv om badelandet ikke er av de største så har det stor og liten vannsklie, fossefall med lagune og kunstig strøm i vannet. Det har med andre ord alt barnet trenger for å trives og siden det ikke er så stort er det lett for foreldrene å holde oversikt uten å løpe bena av seg. Som et alternativ kan dere ta en dagstur til det fantastisk flotte Lalandia Aquadome sol ligger like ved Legoland i Billund.

Vi anbefaler en langweekend på Ho Feriecenter i sammenheng med besøk i Legoland og Løveparken. 


Copyrighted content. All Rights Reserved.